top of page

Livscoahing

Är det något som bara känns fel och du vet inte varför, saknar du spontan glädje i livet 
Vaknar du trött och orkeslös 
Tar ditt liv mer energi än ger 
Känns det som allt bara rullar på
Känner du dig stressad över allt som måste, bör och ska göras 
Kan du känna ibland en känsla av "ska det vara så här" 
Upplever du stagnation, missnöje eller riktning i livet 
Problem och det som skaver kan uppstå varsomhelst, i relationer, på arbetet, fritiden, osv
I livscoachning identifierar vi vad som håller dig tillbaka från att leva det liv som du önskar leva och vilka strategier som hjälper dig att överkomma dessa hinder. Dina mål blir klarare och jag hjälper dig nå dessa. Du är viktigast i ditt liv, ta vara på livet och investera i dig själv

Livet etc. Tygväska
Tjänster: Tjänster
Genom trädgrenen

Klinisk hypnos

Här använder vi oss av inre bilder och våra olika sinnen i ett avslappnat tillstånd. Det är ett mycket verksamt sätt att åstadkomma förändring av olika slag. Hypnos är både kreativt och lustfyllt och ger ofta en snabbare effekt än enbart samtal. Man är fullt vaken under sessionen men upplever ofta efteråt att hjärnan fått en välförtjänt vila i våra alltmer stressade liv. Områden att använda klinisk hypnos är stress, ångest, oro, sömn, smärta, fobier, ibs, sluta röka/snusa, socker/viktkontroll, alkohol. Att framförallt jobba med sin självkänsla och självbild är ofta något som glöms bort men som är grunden till vårt välmående och för att kunna hantera utmaningar och svårigheter genom livet. För att få utföra klinisk hypnos i behandlingsarbete kräver Socialstyrelsen legitimationsgrundande sjukvårdsutbildning. Jag är legitimerad sjuksköterska sedan 24 år tillbaka.

Tjänster: Tjänster

Sorgbearbetning

Sorg är en känslomässig reaktion på en förlust. Sorgen är de motstridiga tankarna och känslorna som våra förluster väcker inom oss. Förluster upplevs och hanteras väldigt olika mellan olika individer. Sorg förknippas ofta med dödsfall och skilsmässor men kan utlösas av en rad olika förluster och livsförändringar. Exempelvis separationer av olika slag, relationsproblem till partner, föräldrar, syskon, barn, vänner, kollegor, förlust av husdjur, arbete, pengar, egen eller andras sjukdom eller att livet helt enkelt inte blev som man tänkt sig.

Tänker man på Couch
Tjänster: Tjänster
vit stol

Samtal

Du väljer fritt vad vad du vill samtala om.

Tjänster: Tjänster
bottom of page